Hubungi Kami

Direktori Pegawai

Pejabat Hutan Daerah Johor Timur

NAMA JAWATAN EMAIL RASMI NO TELEFON (PEJABAT)
Pejabat Hutan Daerah Johor Timur
Mohd Saman Bin Mohd Sanget Pegawai Hutan Daerah Johor Timur, G41 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 07 - 7981030
Mohd Fouzi bin Abdul Hamid Penolong Pemelihara Hutan, G32 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 07 - 7981030
Hazlan bin Alias Penolong Pemelihara Hutan, G32 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zul Husni bin Md Salleh Penolong Pemelihara Hutan, G29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 07 - 7981030
Azizan bin Suhot Penolong Pemelihara Hutan, G29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 07 - 7981030
Muhammad Anwar bin Mohd Ali Penolong Pegawai Senibina, J29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 07 - 7981030
Pentadbiran
Aida Royani binti Yusoff Pembantu Tadbir (P/O), N22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zuraini binti Rahmat Pembantu Tadbir (P/O), N22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Awang bin A Rahman Pembantu Operasi, N14 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zairi bin Seleba Pemandu Kenderaan, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Unit Kewangan
Rasidah binti Ismail Penolong Akauntan, W29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Unit Tugas-Tugas Khas
Mohd Azam bin Mohd Harapi Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Nurul Nazeera binti Adnan Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Rahmat bin Arshad Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zainuddin bin Idris Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Suhaime bin Ishak Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Noor Shakila binti Omar Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Shahrulnizam bin Murat Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Syahmi bin Abd Karim Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhamad Fauzey bin Zainol Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zaini bin Zainow Pemandu Kenderaan, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Renj Mersing
Ahmad Rais bin Mohamed Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Saiful Azrul bin Sidek Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Din bin Malok Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Manan bin Kosman@Ahmad Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Naim bin Wahab Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohamad Nor Azan bin Mohamad Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohamad Shahril bin Amran Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Wan Zulkarnain bin Hassan Pembantu Awam, H14 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Abd Razak bin Mohd Ali Pembantu Awam, H14 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Yusman bin Ali Pembantu Awam, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Md Aris bin Rahim Pembantu Awam, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Sheikh Zuliman bin Sheikh Umud Pembantu Awam, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Renj Endau
Ahmad Hasbi bin Husain Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zamri bin Haron Pengawas Hutan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Harun bin Abd Rahman Pengawas Hutan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Jasni bin Jusoh Pengawas Hutan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Muhammad Rizal bin Yunos Pengawas Hutan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohamad bin Jusoh Pembantu Awam, H14 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Amran @ Sa'idin bin Sa'id Pembantu Awam, H14 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohamad Suhaimi bin Mohamed Yassin Pembantu Awam, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Renj Emas
Lokmalhakim bin Mohd Yusof Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Jawahir bin A. Razak Pengawas Hutan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Yusof bin Yacob Pengawas Hutan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Abadanuddin bin Daiman@Daman Pemandu Kenderaan, H14 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Renj Langgor/Tenggaroh
Mohd Azlin bin Jamil Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Hadzri bin Hasin Pengawas Hutan Kanan, G22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mohd Farid bin Yusof Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zainal bin Ahmad Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Rosli bin Yatim Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Abdullah bin Baharom Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Suffian bin Sutiman Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Baharom bin Ali Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Rosli bin Sulaimam Pengawas Hutan Kanan, G19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zahari Effandy bin Zakaria Pembantu Awam, H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD SAMAN BIN MOHD SANGET

MOHD SAMAN BIN MOHD SANGET

Pemelihara Hutan, Gred G41/G44
07 7981030
MOHD FOUZI BIN ABDUL HAMID

MOHD FOUZI BIN ABDUL HAMID

Renjer Hutan / Penolong Pemelihara Hutan, Gred G32
HAZLAN BIN ALIAS

HAZLAN BIN ALIAS

Renjer Hutan / Penolong Pemelihara Hutan, Gred G32
ZUL HUSNI BIN MD SALLEH

ZUL HUSNI BIN MD SALLEH

Renjer Hutan / Penolong Pemelihara Hutan, Gred G29/30/G32 (TBK 13 Tahun)
MUHAMMAD ANWAR BIN MOHD ALI

MUHAMMAD ANWAR BIN MOHD ALI

Pelukis Pelan (Seni Bina)/Penolong Pegawai Seni Bina, Gred JA29/30/JA36 (TBK 13 Tahun)

Hakcipta Terpelihara © 2021 Jabatan Perhutanan Negeri Johor (JPNJ). Kemaskini : 05/04/2023 | Jumlah Pelawat : 40065
  • Hari Ini 216
  • Semalam 236
  • Minggu Ini 927
  • Bulan Ini 216
  • Jumlah Pelawat 137229